Hinnoittelu

Ota yhteyttä ›

Hinnasto

Lakitoimistomme laskuttaa asiakkaita toimeksiannon hoitamiseen käytetyn ajan perusteella. Hinnoittelumme perustuu tuntiveloitukseen, joka vaihtelee toimeksiannon laadun mukaan ja on yleensä välillä 200-250 €/tunti (248 € – 310 € alv. 24%). Tuntiveloitettavia toimeksiantoja ovat esimerkiksi oikeudenkäyntiasiat ja neuvottelutilanteet, joiden kokonaiskesto tai laajuus eivät ole etukäteen tiedossa. Asiakirjojen laadinnassa veloitusperusteena voi olla myös asiakaskohtainen hinnoittelu.

Lopullinen palkkio riippuu toimeksiannon hoitamiseen käytetystä työmäärästä ja toimeksiannon laadusta. Halutessaan asiakas voi sopia kiinteähintaisesta palkkiosta esimerkiksi asiakirjojen laadinnassa. Toimeksiannon laskutuksesta ja sovellettavasta tuntiveloituksesta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa toimeksiannon alkaessa.

Ota yhteyttä ›

Oikeusturvavakuutus ja valtion kustantama oikeusapu

Toimeksiannon alussa käymme asiakkaan kanssa läpi oikeusturvavakuutuksen tai valtion oikeusavun käyttämisen edellytykset. Tarvittaessa teemme myös ilmoitukset ja toimenpiteet niiden käyttöönottoa varten.

Yksityishenkilön kotivakuutuksen (tai liikennevakuutuksen) oikeusturva korvaa tyypillisesti erilaisten riita-asioiden ja rikosasian asianomistajan oikeudenkäyntikuluja. Valtion kustantamaa oikeusapua voi puolestaan saada eri tuomioistuinasioissa, jos kuukausituloistasi pakollisten menojen jälkeen jäävä määrä on riittävän pieni.

Yritysasiakkaiden oikeusturvavakuutuksesta korvataan tyypillisesti riita-asioista koituvia neuvottelu- ja oikeudenkäyntikuluja.

Asiakkaamme voivat halutessaan selvittää etukäteen oikeutensa mainittuihin etuuksiin.

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita